.Za iznajmljivanje vozila potrebni su vam vozačka dozvola, lična karta i/ili pasoš ako ste strani državljanin
. Da, sa rentiranim automobilom možete prelaziti državnu granicu, ali obvezno napomenite to prilikom preuzimanja automobila kako bi Vam osiguranje bilo važeće
Ako Vam se dogodi mehanički kvar ili saobraćajna nesreća sa rentiranim automobilom, odmah nas obavestite putem telefona. Takođe, u slučaju saobraćajne nesreće morate pozvati lokalnu policiju zbog uviđaja i svih pojedinosti o učesnicima u saobraćajnoj nesreći. .Molimo Vas da zadržite kopiju svih dokumenata i izveštaja sa lica mesta udesa
Naravno, iznajmljeno vozilo možete vratiti na drugu lokaciju, samo morate se sa našim osobljem dogovoriti oko vraćanja automobila
.Nije potrebno oprati vozilo. Ne naplaćujemo uslugu pranja automobila, osim u slučaju da je vozilo toliko prljavo da se ne može oprati, nego mora ići na dubinsko čišćenje.
Možete. U slučaju da je najam produžen za nekoliko dana, kolege u poslovnici će vam uarditi dodatnu predautorizaciju na vašoj kreditnoj kartici.
Rezervacija se može izmeniti u svakom trenutku bez dodatne nadoplate za troškove izmene. U slučaju otkaza rezervacije vozila postoje dva slučaja: ako ste napravili rezervaciju bez da ste unapred uplatili depozit, možete je otkazati u bilo kom trenutku bez dodatnih troškova; ako ste platili depozit za potvrdu rezervacije, u slučaju otkaza, isti će Vam biti vraćen ako otkažete rezervaciju najmanje 7 dana pre datuma preuzimanja vozila.
Iznajmljivanje vozila u Srbiji se naplaćuje pri povratu vozila.
.Procedura preuzimanja vozila traje 5-10 minuta
U slučaju da primite vozilo sa nepunim rezervoarom, vozilo ćete vratiti sa rezervoarom napunjenim do istog nivoa kako ste ga i dobili. Ako vratite više nego ste primili, razlika Vam neće biti refundirana.
U slučaju kada imamo potvrđenu rezervaciju u vreme nakon radnog vremena, uvek će vas neko od zaposlenih sačekati da vam izda vozilo.
Da, potrebno je proveriti ukupno stanje vozila koje se beleži na posebnom obrascu o stanju vozila. U slučaju nepravilnosti koja nije zabeležena, potrebno je obavestiti zaposlenog Blue Car Rental agencije.
U opštim uvetima o iznajmljivanju vozila hteli smo što preglednije, opširnije i transparentnije da vas upoznamo sa svim obavezama, pravima i mogućim situacijama koje se mogu dogoditi prilikom najma vozila. Jako je teško obuhvatiti sve moguće situacije, zbog toga imamo naš info centar koji će Vam rado dati odgovor na svako postavljeno pitanje, bilo usmeno putem telefona, ili putem e-maila.
Da. Dodatna oprema, kao što su sedište za dete, GPS navigacija i TV/DVD player dostupna je uz doplatu, tako da Vas molimo da nas o svojim potrebama obavestite na vreme. Zimske gume smatramo obveznim delom opreme u zimskom periodu i njihovo je korištenje uključeno u cijenu rent a car usluge.

Slobodno nas pozovite ili Budimo u kontaktu

  • Bulevar Zorana Đinđića 77, lokal 3-4
  • 11070 Novi Beograd, Srbija
  • 001 21 31 11 381+
  • 130 360 63 381+
  • 661 258 63 381+
  • Radno vreme: 09:00-17:00 osim nedelje
  • Pogledajte na mapi