Blue Rent a Car


Iznajmljivanje automobila

Iznajmljivanje automobila iziskuje dodatne troškove u vašem budžetu. Srećom, postoje načini da uz pomoć jednostavnih saveta uštedite svoj novac. U narednom blogu, Blue rent a car će vam pomoći da pronađete automobile po povoljnim cenama i na taj način uštedite novac.


Rent a car in Belgrade

Rent a car in Belgrade is today a common part of every trip. If you thought this process is simple and transparent - you made a mistake!


Iznajmljivanje automobila –dizel ili benzinac?

Iznajmljivanje automobila je uvek isplativa opcija, međutim, vrlo često postoji dilema za koji automobil se odlučiti : dizel ili benzinac? ​Odluka naravno zavisi od vaših želja, mogućnosti i ličnih iskustava.


Rent a car Beograd i prednost malih automobila

Rent a car Beograd će vas u ovom blogu upoznati sa prednostima malih i ekonomičnih automobila u vožnji.


Iznajmljivanje automobila za praznike

Iznajmljivanje automobila za praznike je idealna opcija za sve one kojima je vozilo neophodno u ovom periodu godine. Izbegnite gužvu koja je neizostavni deo novogodišnje euforije i obezbedite svoje Blue rent a car vozilo na vreme uz specijalne pogodnosti i popuste.


Rent a car Srbija upozorava: Pojačana kontrola na putevima !

Rent a car Srbija saznaje da će u narednom periodu u Srbiji biti pojačana saobraćajna kontrola. Dolazi sezona slava i velikih praznika, pa je opreznost na putevima neophodna. Propusti poput vožnje u alkoholisanom stanju, prekoračenje brzine i nekorišćenje sigurnosnog pojasa, neće se tolerisati.