Blue Rent a Car


Želite da iznajmite malo vozilo za dugačako putovanje

Ukoliko ste odlučili da na veliki put krenete malim rentiranim automobilom znajte da su prednosti velike. Put u malom automobilu ima svoje čari. Mala potrošnja i lako održavanje su samo neke od njih.


IZNAJMLJIVANJE AUTOMOBILA NA DUŽI VREMENSKI PERIOD

Za bilo koju vrstu posla, bilo da je mali biznis u pitanju ili pak rad u velikim kompanijama, iznajmljivanje automobila na duži period može biti isplativ način da se poboljša efikasnost poslovanja bez dugoročnog ulaganja u kupovinu vozila i troškova vezanih za održavanje istog.


Rent a car iznajmljivanje vozila u Srbiji i sigurna vožnja

Najčešća pitanja koja postavlja svaki vozač prilikom iznajmljivanja vozila u Srbiji jesu: da li postoje posebna pravila vožnje u Srbiji? Koja je prednost vožnje iznajmljenim automobilom?


Kako izbeći rent a car automobilom saobraćajne gužve u Beogradu?

Ukoliko ste u poseti Beogradu poslovno, privatno ili pak turistički dajemo Vam nekoliko saveta, ukoliko ste iznajmili [rent a car automobil](http://www.bluerentacar.rs), kako da izbegnete gužve i bolje i funkcionalnije organizujete svoje vreme tokom posete Beogradu


Idealni modeli vozila za iznajmljivanje tokom proleća u Srbiji

Dobili ste nekoliko dana odmora, ili planirate ugodan vikend u Srbiji? Ako ne posedujete automobil u Srbiji, najam kvalitetnog automobila može vam dati tačno slobodu koju tražite u prolećnim mesecima. Sa automatskim mjenjačem ili manuelnim, Blue Car Rental ima idealne automobile za svaku priliku. Takođe klima uređaj i GPS su standardno uključeni u ponudu ove rent a car agencije iz Beograda!


Problem na putu sa automobilom tokom odmora

Mnogo ljudi i dalje na željenu destinaciju putuje kolima. Ovaj popularni način putovanja daje mnogo slobode, ali i donosi neke rizike sa sobom. Na primer, šta raditi u slučaju kvara iznajmljenog vozila u toku puta?